Bouře za letního večera
Anotace: Jednoho dne kdy u nás byla pěkná bouřka
Začíná pršet,
blesky křižují oblohu,
v té nebeské výšce se perou.
Hromy, které přicházejí
značí i její síle
nespoutaného živle.
Bojím se,
ač k tomu nemám důvod.
Vždyť si přece
ležím ve svém vyhřátém pelíšku,
koukám a poslouchám tu její píseň..
Přečteno 339x
Tipy 1
Poslední tipující: padající do neznáma
Komentáře (1)
Komentujících (1)