Podzimní
Okna zamlžená,
mysl roztoužená,
kapky hladíce
linky měsíce
tiše švitoří
básně o moři.
V křesle houpacím
v dlaních obracím
listy vzdychající
s potrhanou lící
od barevných vánků,
mašlí do copánků.
Chvějící se prsty
v kocourově srsti,
nohy na topení,
rozum v zastoupení.
prstokladu času
za závojem vlasů.
Přečteno 720x
Tipy 24
Poslední tipující: Evžen Bizon, Džín, Tempaire, Johny Styx, Holis, Actafool, Vlk v rouše, okapovaroura, Psavec, Karmínka, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)