Zranění

Zranění

Anotace: Příspěvek do soutěže Tvár Země se neustále mění.Proč jsme tak slepí?

Vítr se po zoraném poli prohání,
hledajíc motýly holými větvemi mává,
to už se snad po letech lidského rouhání
krajina bez síly vzdává?
U tůně,jež se v prach obrátila
keř šeříku ve vedru zmírá.
Kéž by všemu byla dána míra
a voda by se pak navrátila.
Stýská se mi po čistotě lesů,
jak se jarní květy smály,
bez všech těch plastových děsů,
když husté závěje sněhu tály.
Pod listím zelenajícího se mléče
zaposlouchám se do jeho hlasu,chtěla bych poradit
ale co to?Vždyť on pláče!
Snažím se ho utěšit,
že i on mé děti jednou bude moci jeho stín skrýt.
Autor Iz, 19.08.2008
Přečteno 379x
Tipy 4
Poslední tipující: okapovaroura, danaska, saddova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Rytmus, pravda, sem tam zaskřípe, ale to není podstatné. Mně se to moc líbí jako celek. Na svůj věk píšeš fakt dobře.

19.08.2008 14:24:00 | danaska

líbí

opět to neni zle,ale tady ten rytmus by lepsi byt mohl..-.

19.08.2008 11:15:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel