PPPP
Anotace: Poezie se čtyřmi P
vytáhl žílu ze své ruky a udělal si z ní náhrdelník , který zdobil jeho krk. Měl úsměv na tváři kam už deset let nesvítilo slunce.
V půlce se zastavil a pravil.
šumění stromu se přeměnilo v hudbu, která imanentně doprovázela ptačí šustění křídel. Padající žaludy z větví ohlásili jaho příchod a dusot kopyt ustal.
Pravit náhle přestal.
Nebe spadlo s velkým rámusem na zem a slunce se spálilo o kopřivy. Noc vše sledovala z povzdálí a kroutila hlavou. Tma byla skryta va světla ramp a tulák nepřišel.
Přečteno 374x
Tipy 3
Poslední tipující: ziriant, gentoo
Komentáře (2)
Komentujících (2)