Ahoj, děkuji Ti za krásné jarní pozdravení (moc mě potěšilo).
Tobě a tvým blízkým přeji, ať si jara užíváte všemi smysly.
A co takhle další "Myška"?
21.04.2006 12:21:00 | Mourek
Milá Beepatuško, jsem rád, že jsi se ozvala...
Přeji Tobě a Tvým blízkým v novém roce hodně zdraví, štěstí, radosti, lásky.... V pohodě a klidu všechno zvládej. Těším se na Tvá další dílka. Tak za rok, ju?
29.12.2005 10:52:00 | Mourek
Štěstí a lásku, radost a něhu
ať Tobě přinese vánoční sen.
Mé přání najdeš na vločce sněhu
zachyť ji do dlaní na Štědrý den.
...Tobě ze srdce
Vlkodlak ;-))
22.12.2005 11:33:00 | bába čurchlastka a inkontinenční ucháč
Ač ta myška pouze malá byla,
snad tvá tvorba tady neskončila?
Kde se touláš?
15.12.2005 21:19:00 | Mourek