Kapky Deště
Anotace: jo, to jsem šla 11.7.08 z práce :-p
Víte, proč mám ráda, když prší?
Protože nikdo nepozná, že pláču
Víte, proč mám ráda, když prší?
Protože mohu být sama sebou
Kapky se dotýkají mých rtů
Ale nikdy mě nezraní
Možná dostanu chřipku
Ale mé srdce nezničí
Přečteno 328x
Tipy 1
Poslední tipující: kikis
Komentáře (1)
Komentujících (1)