Večerní
Zrcadlí se řada stromů
nad strništěm zlatavým
nízké vrby, rybník k tomu
rosničky hlas, co volá domů,
kvákot kachen chechtavý.
Pisklavý hlas včelojeda,
co přelétne nad polem,
vážka co na rákos sedá,
mlha co se z vody zvedá,
s padajícím večerem.
Slunce nízko nad obzorem,
nad krajinou jezerní,
prozářilo všechno kolem,
zaskvělo se nad topolem,
tou náladou večerní.
Přečteno 347x
Tipy 15
Poslední tipující: hanele m., poustevník Jirka, Inge, Štěpina G, Jenda P., okapovaroura, Myrja, Holis, Iva Borecká, Psavec, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)