Léto, sbohem
Plácnutí do vody,
bublinky v nosu,
podruhé rozhněván
odháním vosu.
Sluníčku zavázán
sluním si záda,
lenivě přemítám,
zda mě má ráda.
Těším se na pivko,
zpěněné pod pípou.
Dám si ho s kámoši
v hospodě Pod Lípou.
Léto mé nespěchej,
nedávej vale,
zas kratší o něco,
vzácnější ale.
Přečteno 386x
Tipy 2
Poslední tipující: Marfuša
Komentáře (1)
Komentujících (1)