Božská fujara
Anotace: ...Tak se mi ten nástroj a jeho zvuky líbí, až se zalíbili i mé múze :-)
Sbírka:
Krajíc života
Milá je voda za úplňku
češe své kučery namočené v hrnku
hrnečku z dubového dřeva...
Podejte matičce kus chleba
potkala hráče na fujaru
raduj se, tuláku, z Božího daru
I víly střeží libé zvuky
vzdušnými tanečními kroky
někde tam v lesích u potoka
A Měsíc věrně čeká
koncert dřevěného klenotu
nota bez noty pro notu
Ctěte nástroj ten jako bohyni
tuláci hříšní i nevinní
bude vám rájem nejen zjara
..božská fujara...
Přečteno 578x
Tipy 12
Poslední tipující: Holis, okapovaroura, Flamy, Psavec, Dacryon Beata, Bíša, Iva Borecká, Simísek, WAYWARD
Komentáře (5)
Komentujících (5)