...
Anotace: Už ani nevím, kde jsem k tomu přišla...
Tráva se zelená,
nádherně voní,
pak napadne sníh
a už je po ní.
Broučci jsou v područí
sněhových vojáčků
a slunce dál svítí,
nebe je bez mráčku...
Přečteno 354x
Tipy 2
Poslední tipující: WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)