Anotace: Už jen kam to zařadit... Je o dětství, životě, smrti, která si pro mě jednou přijde... O vzpomínkách na minulé sny, na dávná přátelství, která minula jako oddenky v zimě... O rostlině, která ve svém Vesmíru svírala tajuplný Měsíc, tichou perlu noci...
:-) Rosokapka, kouzelná rostlinka dětských dní... Kéž zůstane s námi a my s ní! Alespoň ve vzpomínkách... Nezaručím ti, že bude na tvém hrobě, ale osobně ti ji přidám na zahrádku, až nějakou budeš mít! ;-)
04.09.2008 21:59:00 | Anita Buchtová
Já vim...
Ale pro mě má cenu pro tu myšlenku a pro vzpomínky, není o formě nebo nějakých velkých rýmech;)
01.09.2008 16:53:00 | Helena Buchtová
umíš lepe...nektera slova mi tam prijdou nadbytecna, trebas, ze ten potkan je vybiravej
01.09.2008 15:37:00 | saddova