Jsem sice městem a pohodlím rozmazlený lenivec, ovšem po takové pozvánce bych se rád nechal poštípat i ovády, kdyby se na repelent náhodou zapomnělo. Parádička. V plicích přímo cítím ten exhalacemi nezkažený vzduch a pod chodidly mi praskají větvičky a magicky mi je masírují oblázky, když stoupám vstíc obloze plné hvězd a jsem jí o moc blíž, než když mi pustí záběry z hvězdárny v televizi.(škoda še to nikdy neudělám). Ale hodnotím za sto.
28.08.2005 17:31:00 | risik