Anotace: .
- čteš se pěkně, fakt ráda koukám, zda Ti tu něco přibylo ...
I já něco jsem vymáčkla, díky za povzbuzení.
Měj se hezky a koukni, jestli najdeš chvilku (jsou napsané různými styly). n
12.09.2008 10:26:00 | ni.va
no celkově je to takhle lepší, myslím - ale předchozí závěr se mi líbil víc, myslím rýmem... ale nemyslím tím že bys to musel překopávat, je to jen taková příjemná vzpomínka... pocit :o)
04.09.2008 14:32:00 | hanele m.
ps - trochu mi vadí ránem - pláčem - buď to má být rým a to mi právě nesedí a nebo to rým být nemá ale vypadá to jako rým ale nepovedený...
04.09.2008 12:30:00 | hanele m.
původně sem chtěla napsat že poslední dvě se mi líbí mnohem víc... že ty první tři mne tak neoslovily... vrátila sem se ujistit a zjistila že už to začíná tou třetí... tak sem si to přečetla dotřetice a prohlašuju definitivně že se mi to líbí celý :o)
04.09.2008 12:28:00 | hanele m.