Babí léto
Anotace: nojo ... už se zase blíží podzim
vítej další krásné ráno
otevři oči zamžené
své travnaté vlasy učeš
propni větve svěšené
vánkem léta babího
padlé listí odhrň z cest
ať naposledy povětřím
může se vírem vznést
Přečteno 461x
Tipy 14
Poslední tipující: Holis, Churry, vodnař, Bíša, labuť, saddova, a_tao, Rbb, enigman
Komentáře (3)
Komentujících (3)