Tak zase za rok
Anotace: ... končí roční období, které mám tak ráda
Kousek dál tam od podzimu
stojí tam lítostivě kouká
oči má medové plné splínu
smutnou písničku si brouká
Stojí počítá listy spadlé
jen řeší má nemá mě rád
zvedá hlavičky květům zvadlé
utírá slzy příští snad
Odejít nechce se mu stále
přemožen bude odejit
vždyť dnům jeho je na mále
a nám zbyde je snít
Že za rok zase příjde k nám
Přečteno 442x
Tipy 23
Poslední tipující: Psavec, labuť, zzlatý, Levandule, Holis, Štěpina G, jedam, Roger, janewe, Verena, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)