Zbytečně utíkáš
Anotace: Když se šneček vydá za humna
Nalezl jsem fleka
na silnici z šneka.
Za prdelkou potu sliny,
tentokráte nebyl líný.
Nalezl jsem fleka
na silnici z šneka.
Za prdelkou potu sliny,
tentokráte nebyl líný.
Za hodinu sprintu,
stále na startu,
neznal žádnou fintu,
podleh renaultu.
Komentáře (1)
Komentujících (1)