..snivá..
Anotace: ..tahle je z doby mých 20in..tj.taky už letitá :o)) jakési rozmlouvání..
.. miluji krásné hvězdy...
– co v noci jasně svítí
co daj´ mi pocit bezpečí
Hvězdy – k nimž já chci ve tmě jíti
a jejichž jas nic nepředčí
..přitahuje mě noční měsíc...
– ten poutník láskyplný
s trpělivostí odvěkou
Měsíc – co vzdouvá v mořích vlny
a vykoná pouť dalekou
..opěvuji to slunce...
– jemuž je budiž chvála
a o němž se mi v zimě zdá
Slunce – z kterého teplo sálá
a energii vlídně dá
..zbožňuji také duhu...
– to spektrum s dávkou něhy
co pohled v tváři rozjasní
Duhu – co spojí na čas břehy
a souznivost spojení nám rázem objasní…
Komentáře (4)
Komentujících (3)