Óda na rybník v noci
Anotace: Nostalgická vpomínka na chvíle, kdy jsem se procházela mezi vodňanskými rybníky.
V oblacích půlnočních
Tajemstvím zahalena
Vůní noční obklopena
Měsíce záře kouzlená
Vlnky něžně po hladině
Plující
Volavky ze spánku
Volající
Rákosiny šumějící
K žabám se sklánějící
Mezi proudy plující
Mladí kapříci
Přečteno 512x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, Holis, labuť, Ammazonic, Květka Š.
Komentáře (2)
Komentujících (2)