Ledová královna
Vysla jsem z bytu
zachumlaná v bundě,
-první nádech-
Je mi to povědomé
jen si nevzpomínám
co že to vlastně je?
-druhý nádech-
to zima přišla
ten mrazivý nádech,
cítím sníh
a přitom nesněží...
-třetí nádech-
cítím jak mi pigment praská pod kůží
asi si uvědomil
že v žimě se opálení nehodí...
tvář mi bledne
-čtvrtý nádech-
ledová královna?
ne, už zase?
už se ve mě zase prbouzí...
Přečteno 476x
Tipy 2
Poslední tipující: Elizabeth-Lili
Komentáře (1)
Komentujících (1)