díky
16.09.2008 07:11:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd
Kapky jako korálkový závěs,
tak už nám nebe prosím pověz,
chceš se před námi schovávat?
Dej nám ještě chvilku se radovat
ze slunečných paprsků léta,
té blahodárné energie světa,
než kapky Tvé se ve vločky promění,
poté co listy se krásnou barvu změní.
15.09.2008 20:07:00 | Lorraine
Jak je ta reklama na to Slunko, co zátko od lavhne posunou ho výš? Metaxa? Tož měli jsme ju předevčírem načít. :o)
15.09.2008 13:00:00 | NikitaNikaT.
...jiný úhel pohledu :D
ti svatí nahoře
ti - co podle tebe
z mraků mají gaučíky :)
a patří jim prý nebe
jsou pěkní hajzlíci!
bez starostí tam „paří“
a s úsměvem na líci
škodolibě se tváří
že dole, na zemi
tomu zbytku světa
začala topná sezóna
už na konci léta!
15.09.2008 12:42:00 | Jiparo