Bravo, bravo, bravo. Moc se mi líbí, a znám podobnou zemi, o které vyprávíš...
15.10.2008 21:42:00 | Isobel
ale jo, je to celkem dlouhe - to ja nerada- ale zpracovano celkem kvalitne, i rytmus ti celkem vychazi...k plusu ti davam sloa v dilu uzita, ty mne zaujala...
20.09.2008 11:33:00 | saddova
Tak to máme stejný názor na všednost! Všechno je svým stylem originální a nenapodobitelné..z toho takhle sestává náš celý svět ;-)
16.09.2008 19:04:00 | Chancer
Pro mne skutečně pohádkové kouzelná, nechala jsem se vtáhnout do děje ... a tak nějak si to představila. Děkuji, milé a svým způsobem zahřálo ... to víš, někdy stačí jenom málo k lidskému štěstí, či uspokojení, dobré náladě. ST!
15.09.2008 20:24:00 | NikitaNikaT.