Anotace: ...proč nemám ráda podzim....sychravo,deprese...
A ty rezavé kaštany jak z trávy vykukují,jak se lesknou.Podzim je krásný,ale neměl by chodit ještě v létě...
16.09.2008 12:42:00 | Květka Š.
Pěkná, i když já jsem ten člověk, který má podzim rád. Depresivní nálady to je skoro moje já, a tak si s podzimem rozumím. Ale mám ráda i jeho světlé stránky... Barevné popadané listí prozářené sluncem... Na všem je něco dobré a i to špatné :)
16.09.2008 12:22:00 | melebele
ST! vím přesně, jak se cítíš, ne moc lidí má rádo takovéhle psí počasí, snad jen opravdu Ti psi. Slunko nám té energie mocka nedalo, svítit se mu letost nechtělo ... Kam se nám jenom podělo, proč tak brzy odešlo? Chjo.
16.09.2008 10:55:00 | NikitaNikaT.