...říkanka...
Anotace: ..sen malých dětí..a můj :o))
Hvězdička vstala..světlo tmě dala
paseka malá..se kde tu vzala
tajemné světy..mi v dlaně dala
..že Vás tam vezmu..tak to bych lhala :o))
..kopýtka malá..svou cestu znala
pod kůrou stromů..spousta je domů
listy se žlutí..na tmavé suti
tma světlo škádlí..spolu by vládli
a skřítci bosí..po duze jdou si
červená září..na jejich tváři
kapky se ptají..kam spadnout mají
oči se řasí..z blikavé krásy
křidélka ptačí..na mě se mračí
a malým muškám..hned něco šuškám
z trávy si pletu..copánky v letu
při tanci sněží..kytičky svěží..
..sen přilét lehce..pohladil měkce
vykouzlil klidné spinkání..a dal mi kousek poznání..
Komentáře (7)
Komentujících (7)