Psaníčko
Anotace: JE ČAS SE S LÉTEM ROZLOUČIT...
Foukej, jen foukej větříčku,
pošli mé větrné psaní.
Sděl ho úplně každému,
a vyzvi děti ke hraní.
Foukej, jen foukej větříčku,
vyzvedni draky do velké výše.
Divoké draky na provázku,
kteří přilétli z kouzelné říše.
Foukej větříčku,
Podzim je tady.
Je to znát jen trošičku,
a proto píšu své větrné psaní.
Přečteno 379x
Tipy 2
Poslední tipující: Holis, Květka Š.
Komentáře (1)
Komentujících (1)