Anotace: Poslední prázdniny
Vůbec nechápu, jak jsem se mohla překonat dočíst TOHLE dokonce. Prostě od začátku je to katastrofa. Když pominu gramatické chyby (nemyslím hovor.češtinu), tak co to je za formu?
Asi jdu blít na tyhle trapné kecy, které se snaží vydávat za poezii... ehm... toto se nemůže považovat ani za umění.
Hochu...Možná kdyby ses snažil zarééépovat, tak by to bylo lepší
17.09.2008 21:16:00 | Anewue