Anotace: Taková lehce předzimní, ale doufám, že to ještě bude trvat, než to bude aktuální :)
Sbírka: Časoprostor
kdyz mam prostor na cteni mezi radky, tak jsem stastna ctenarka...ty mi ten prostor umoznujes...libi se mi druha polovina basne...
24.09.2008 11:09:00 | saddova
já už omrzla letos asi 4x... a roboti píšou ZAB... tož nevím teda :o)
18.09.2008 13:34:00 | hanele m.
Náhodou i zima je romantická, takhle za oknem u kamen, svařák na stole... ach...:)))
ale jinak máš pravdu. Vrstvím co to jde, takové šoky by to počasí dělat opravdu nemělo.
18.09.2008 11:02:00 | Triffid Kolbe
To potěší, že není zima jenom mě. Já jsem zmrzlej jak preclík. :-)))
Může být preclík romantik?
18.09.2008 10:52:00 | kouzelníček
Problém je, že na léto v září nepřišlo stáří, jak zpívá pan Svěrák, ale zástava srdce ve vrcholném věku!
18.09.2008 10:48:00 | 6thSun