Hurikán
Anotace: jednou přijde den, kdy všeho bude konec...
Vítr láme větve
stromy chřadnou
bortí se
k zemi
tam, kde stával
už dávno není..
Vítr
vyrval jeho kořeny
co stály tu již
několik století
Ptáci dali se na úprk
ba věděli
že neodletí
Hurikán
dohnal je
zlámal jim kříla
už je pozdě
už i
zemina vzlítla...
Přečteno 277x
Tipy 2
Poslední tipující: Rolnička, enigman
Komentáře (0)