Anotace: to nevrlé ráno, které vidíme zpoza zaslepených očí při probouzení není jediné...
Místy trošku kostrbatá v rýmech, ale jinak pro mě opravdu podařená báseň. Hlavně pak dovětek pod čarou, ten mě opravdu donutil k úsměvu :o) Taky už mě to tolikrát napadlo... Já například minulej týden vůbec nestíhal v práci a teprve o víkendu mi došlo, že je podzim a stromy hrajou všema barvama... a venku je krásně :o) Žijeme ve zvláštní době... kdo nedokáže občas zpomalit ten spěch, ke kterýmu nás to všechny tlačí, ten pomalu ztrácí všechnu radost ze života.
29.09.2008 13:57:00 | Strix
to pod carou vypoustim hlavy neb se mi k basni nelibilo, zbytek je velmi pekny, po strance rymu i myslenky, libi
21.09.2008 16:25:00 | saddova
Chtěl bych vidět, jak by to vypadalo, kdybych věděl co přesně mě čeká..ale asi ani potom bych nevstával jinak XD
21.09.2008 13:41:00 | Chancer