Podzim je, když...
Podzim je,
když venku je sychravo.
Podzim je,
když ze stromů oadá listí.
Podzim je,
když venku často prší.
Podzim je,
když nemáš dobrou náladu.
Podzim je,
když letní láska odejde.
Podzim je,
byl a bude!
Přečteno 614x
Tipy 2
Poslední tipující: jedam, Květka Š.
Komentáře (2)
Komentujících (2)