Pro chlupatou vzpomínku
Anotace: ... a nevšímej si mých slz
Polibek smrti
jsem provoněla
teplem doteků
a peříčková naděje
rozkvetla
v poupě života
Tep mého srdce
splynul s Tvým
a podsada něhy
kořenila
v mou kůži
Ne, nesmím si zvyknout
na Tvé závislé pohledy
v hladových očkách
... po člověčenství
Ne, nemůžu si nechat
každé zvířátko, víš?
Loňský anděl
Tě uchopil do křídel
a najde Ti
vhodného ochránce
Jsi jiná než ostatní...
Ta jinost mě přitahuje
Jinost...
Tak hodná a přítulná,
tak prolidská
Promiň mi své nezůstání...
Jsem jen Tvoje krátká zastávka
Jsem jen Tvůj lékař,
který si Tě vymodlil
z náruče smrti
do živé chlupaté kuličky
Jsi kouzlo svého uzdravení
A já Ti děkuji za tlapky lásky...
Přečteno 337x
Tipy 35
Poslední tipující: Woski, NikitaNikaT., Faileen, Lucie Teru, Myrja, Bíša, labuť, Tygropes, spare, Lorraine, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)