milé, zábavné, dobře napsané... jako naprostá většina toho, co tady předvádíš
28.09.2008 00:44:00 | drsnosrstej kokršpaněl
No je parádní :-)
Já měla bílé myšky (ne před očima) laboratorní a dcerka zase morče, jmenovalo se Ludánek Homolka, tak dík za pobavení ST!
25.09.2008 22:14:00 | jita.1965
:o))....nepištím, ale morčátka mám raději..i když..na synovu potkanici, celou bílou s červenýma očkama jsem si už zvykla..:o))
25.09.2008 15:16:00 | labuť
To teda jo...neroznáší infekce a nekradou sýr XD
24.09.2008 20:32:00 | Chancer
já ne, ja mela jeden cas ( asi od malicka do 17 ) svy potkany, kdyz jeden umrel, tak sem si koupila dalsiho a kazdej byl Čip :-), jsou to verny potkanci, daj se naucit na zvuk, ty my jsem to ucila..ale ty mysky, to jsou mrsky, kousou, potkanci ne :-) ted mam čínčilu a ta mrcha kouse taky :)
24.09.2008 18:54:00 | saddova