:-) Sama nejlíp víš, že ne dně černé tůně může být také cesta do jiné země! Jsou-li ovšem pověsti pravdivé... ;-)
27.09.2008 01:49:00 | Anita Buchtová
Fantazie a hravost ti tedy nechybí...i když je to téma smutné...básnička pěkná!! zajímavě poskládaná..
26.09.2008 22:16:00 | Actafool