VARIACE NA PODZIMNÍ TÉMA
Anotace: Slunce se plíží do stínu polí...
Slunce se plíží do stínu polí,
za řeky, za stromy,
do tvých dlaní.
Netápám v mlhách,
před smečkou vlčí,
vždyť vede mě
světlo tvých lun
tvých snů
tvých nadějí...
Brzy spadnou první vločky
Přečteno 570x
Tipy 9
Poslední tipující: Těšínský, Sarcas, brooklyn, Vampyrella, Pája Black
Komentáře (0)