Anotace: .....když stromy krásou hoří.......
spadla mi brada....však ještě než se pro ni zvednu,smekám pomyslný turban....a závistí blednu(ale jenom ted v lednu:-))
15.01.2009 19:31:00 | zvířenka
supeeer:-) líbí se mi to s tím pivem v plechovkách:-) super...skvělé..nemám slov:-)
31.12.2008 21:12:00 | Lady Carmila
první kerou čtu - asi podle názvu... a nebudu papouškovat kolegyni přede mnou - jen líbí se mi... :o)
20.12.2008 23:34:00 | hanele m.
.. nejsem moc chvaleci typ,ale tady to nejde jinak, mas tam skvele slovni obraty, je videt, ze mas skvelou slovni zasobu a nemas problem ji vyuzit, jen tise obdivuji a tleskam, opravdu povedene...
24.11.2008 22:52:00 | saddova