Každý kdo chvíli žil v místě kde je jen jedno počasí pořád dokola ví jak je nádherné těšit se na čtvero roční období. A ten kdo tam ani chvíli nežil má dvě možnosti bud pořád brblat v létě že je horko a v zimě že je zima anebo to přijmout jako dar...mám ráda zimu voní a všechno v ní je tak čisté...a když se blíží ke svému konci neskutečně se těším na vonavé jaro kdy se rodí vše znova..
Nádherna básenka-snová
15.11.2009 22:18:00 | Nút
Zajímavá báseň. Zcela originální nápad! Oči bříz - opravdu dobré! :)
22.02.2009 21:41:00 | Anne Leyyd
Posun v čase...do jara...! prosím...i když básnička je pěkná /úžasně čtivá/...zimu ráda nemám, brr:-(
15.10.2008 15:41:00 | Veru