Ideál snový
Anotace: Určitě znáte pojem preromantismus nebo klasicismus i realismus spojený s romantismem ale ideoromantismus ten vy ještě asi neznáte. Ale já ano!
ideál snový
Nechť moje krásné verše snové,
odkryjí všechny ráje nové,
krajiny medového blankytu,
tajemství střeženého úkrytu.
Jak mračna divá nechám svoje rýmy plout,
v útrobách modravého oceánu,
navštíví každý jeho neskonalý kout,
do básní něžných shlukují se k ránu.
Přečteno 359x
Tipy 3
Poslední tipující: Ayaka Midoriko, teranosaur
Komentáře (1)
Komentujících (1)