Kouzlo
Anotace: -----------------------------------
Paprsky sluneční dotkly se květiny,
sluníčku opět se zachtělo z peřiny,
já si ještě chvíly poležím,
pak hned ranní rosu prověřím,
bosý vyjdu na zahrádku,
sednu si pod jabloň v chládku,
posnídám jablko čerstvé,
světa barvy jsou tak pestré,
podzim je plny lučního kvítí,
všude žlutá červená se třpytí,
mě i Tebe dozajista chytí.
Přečteno 442x
Tipy 2
Poslední tipující: JiTuŠaK, Bíša
Komentáře (0)