Říjen
Anotace: ...takova malinka podzimni naladovka...kdo chodi po venku s otevrenyma ocima, musi to znat a poznat:-)
Ohníčky kuřáků
v dlaních ukryté před
severním větrem z hor.
Přináší sníh, ale
- ve městě bez lidí
mají domy beze střech
- a vzpomínky na noci pod hvězdami,
na dny prožité ve světle stromů,
na věk blaženosti
ze srdcí vyhnal dech mrazu.
Přečteno 562x
Tipy 4
Poslední tipující: Agniezka, teranosaur, Lota
Komentáře (2)
Komentujících (2)