"mrchy kluzký" - neni to z filmu Prety woman? Abych ale pochválil takovou, dostal jsem chuť na smaženici.
01.09.2005 17:15:00 | hauskaa
krásné oživení..klouzci jsou nádherné houby..jen je nesnáším čistit..bleeeeééé..
p.s. - díky za radu..ale život bez naděje neberu..nemůžu..život je hlavně o naději!!alespoň já to tak mám..ale do rýmů by to šlo bezchybně!! pac a pusu!!
01.09.2005 10:58:00 | šuměnka
Tak to jsi hodná. Řízeček - a masíčko vůbec, to je nejlepší houbička.
Ahojky
31.08.2005 21:31:00 | risik
Moc hezké a milé, přímo roztomilé. I když, jak sem již psal, bych hlad měl pořád, protože houbičky nejím. Každopádně tleskám za umné veršování. Jen tak dál.
31.08.2005 19:07:00 | risik
Snad se mi tady podaří napsat první komentář pro tvou dvoustou básničku. Z houbařského hlediska nemá ten děj chybičku. A básnička je taky hezká, Mourek Takovičce tleská.
31.08.2005 17:46:00 | Mourek