Babí léto II.
Anotace: z minulého víkendu ... bylo nádherně a tak mi to prostě nedalo ;-)
Jdeme spolu polní cestou přes návrší
včerejší déšť z korun stromů vánek suší
jdeme spolu polní cestou směrem ke hrázi
tichý vánek šeptá zemi léto odchází
Když se rána v mlhy halí dny se krátí
babí léto posílá vzkaz že se vrátí
když se rána v mlhy halí vzduch se ochladí
barvu listí keřů stromů podzim vyladí
Přečteno 597x
Tipy 8
Poslední tipující: Iva Borecká, Holis, Bíša, d---, Churry
Komentáře (2)
Komentujících (2)