Obsah je skutečně kouzelnou záležitostí, stejně tak, jako dobře použitá slovíčka, která mi iritují. Co mne však zaskočilo a do očí prásklo je rým nepozná-neusíná. Veliká škoda, že jsi nedokázala udržet rytmus, ačkoli jsem viděla více slovíček, jež se tak doslova úplně nerýmovala. Ale to je asi tak jediné, co bych vytknula.
06.10.2008 19:02:00 | 0-0
Úplně jsem se ponořila. ST! za obsah.
Roboti mi hlásí CUM, čumím tedy pořádně. Dílko skvělé :o)
06.10.2008 17:59:00 | NikitaNikaT.