Podzim
Anotace: ....prostě jen tak o podzimu....vzpomínka na Krupku u Teplic v Čechách...
Jako dítě jsem měla ráda změklé hrušky
položené na skříni. Byly sladké a plné šťávy.
Dnes se už neví, že se to tak dělávalo.
Měla jsem ráda vůni jablek uložených na půdě
k dozrání. Taky se to už nedělá.
Čerstvá jablka se dají koupit i v lednu a hrušky
jakbysmet. Nejsou však sladké jako ty naše,
sladké jako med.
Jen listí stromů stále stejně žloutne,
vlaštovky odlétají a padají kaštany.
Komentáře (1)
Komentujících (1)