Krajina ticha
Listí kůže zbarvila se do podzimu
Choulí se v rose ranní
Choulí se v trávě, čeká na zimu
Medem celý kraj teď voní
Kdesi v horách odkvetly stráně
Zpěv ptačí kolem utichá
Z andělských perutí bílé skráně
Krajina zve nás do ticha
Přečteno 403x
Tipy 9
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, kikis, Tacca, Vampyrella, saddova, Bíša
Komentáře (3)
Komentujících (3)