Pěkná... tak koukám, že nám přibyl na literu další melancholik..:) Tak vítej.
16.10.2008 08:10:00 | Triffid Kolbe
hm ..
pekná ...
pripomenula si mi pesničku - omlouvám se ale asi ji sem dám celou:
K zemi sa skláňaš,
ľalia poľná.
Padajú dažde jesenné.
Prezraď, prečo je láska voľná.
Prezraď, čo o nej nevieme.
K zemi sa skláňaš,
ľalia poľná
a zvony hádžeš do jarkov.
A noc ti svieti, ľalia poľná,
poslednou letnou zápalkou.
K zemi sa skláňaš,
ľalia poľná
a schnú ti šaty belostné.
Prečo je láska, láska voľná?
Prečo v nej večne dýcha smiech.
K zemi sa skláňaš,
ľalia poľná,
k tej mokrej zemi jesennej.
A tvoja láska, láska voľná
je tichou večnou piesňou v nej.
15.10.2008 21:45:00 | Romana Šamanka Ladyloba
Nádherné obrazy vykreslené slovy...jedinečné. Je pro mě ctí číst si tyto řádky:-)
15.10.2008 18:07:00 | Filosof