Věže v mlze
Vzdávám se listí ve jménu kostelních věží,
jež v mlze za rozbřesku spaly
oni si nevšimly koně ,jak běží
klusem černobílým do dály...
Jen dívka z pravěku
ta víla šatem neoděná
uctila tvora v pokleku
celá mlčenlivá, snad němá
Hleděla dlouze
na věže v mlze...
Přečteno 550x
Tipy 9
Poslední tipující: Gabrielle Taroka, Vlk v rouše, Caracol, UCET KE ZRUSENI, Bíša, fuu, Rytíř bláznovství
Komentáře (3)
Komentujících (3)