Kopretiny
Anotace: ...Mám je ráda...
Jako bílé luční víly
sedí v louce kopretiny
Závojíčkem lístků bílých
kolem sebe vlají
Před sluncem své hlavy zlaté
z části schovávají
Louku krásně prozáří
hned jak slunce zazáří
Jsou to krásné luční víly
říká se jim kopretiny
Přečteno 439x
Tipy 7
Poslední tipující: NikitaNikaT., Holis, igniss, Bíša, Květka Š.
Komentáře (6)
Komentujících (6)