Bratranec jara

Bratranec jara

Anotace: Bratranec jara po létu přichází,

Bratranec jara
po létu přichází,
s moudrostí vlastní
klid a mír roznáší.
Tanečky hojnosti,
se stromy tancuje
a z dobré úrody
s nimi se raduje.

Jak malíř na plátno,
barvy své poskládá,
na lístky zlatavé
rumělku přidává.
Prochází krajinou,
útěchu rozdává
a matku přírodu
ke spánku ukládá.
Autor Trash75, 15.10.2008
Přečteno 402x
Tipy 5
Poslední tipující: Pevya, Mbonita, saddova, vodnař
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

text se mi líbí celý..mám ráda tenhle typ přírodní ..dá se říci lyriky.

15.10.2008 14:58:00 | Mbonita

líbí

tip hlavne za druhou sloku, je mnohem lepsi nez ta prva

15.10.2008 14:06:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel