....podzim......
Anotace: ..důsledek ponurého podzimu...podzimní říkanka
Listí šumí,vítr fouká
smutné léto,kříž si stlouká.
Brzká tma a těžké mraky,
náladu mi kazí taky..
Všechno chladné i tvé tváře,
jen stěží ohřejí mně,,,samotáře...
Přečteno 588x
Tipy 1
Poslední tipující: Kristine Clary-Aldringen
Komentáře (1)
Komentujících (1)