Připomněl jsi mi Kabáty - "Jen jsem ztratil směr..."
Dokud je hospůdka aspoň na dohled, neztratíš se ;-) Tahle se mi moc líbila a budu si ji pamatovat :-)
17.10.2008 19:15:00 | Chancer
Žádný magor nejsi. Neznám Tě, nikdy jsem Tě neviděla, ale myslím si to na 100% :o) Za básenku máš od mne ST!
17.10.2008 10:53:00 | NikitaNikaT.
To mi připomněla jeden náš výlet, v takové jedné hospůdce an horách nám asi 80-ti letá paní donesla pivo a omlouvala se, že to tak dlouho trvalo, je tu te´d sama, protže její kluci jsou pořád někde toulají.. No a nedlouho na to se objevili dva 60-ti letí pánové a šli se převléknout do pracovného..:))
16.10.2008 21:28:00 | prostě Zuzana