Duha
Anotace: ... věnování Pie ...
Duha
Narozená v dešti,
sluncem probuzená.
Je jako štestí,
větrem učesaná.
Žlutá ze sluníčka,
modré má z nebe.
Zahřeje u srdíčka,
jak fialka od Tebe.
Je aurou země,
krásně září na obzoru.
Vzdy spojí jemně,
duši s duší pospolu.
Přečteno 401x
Tipy 8
Poslední tipující: Jiparo, Triffid Kolbe, Bíša, BARBYE, Vampyrella
Komentáře (0)